MWW-logo

top
Page

Dordrecht

DRC de Mol
Vogelaarsweg 6
Recreatiegebied Hollandsche Biesbos
3313 LL Dordrecht
tel. 078 - 6164303


Komende van over de Moerdijk

Afslag ´s-Gravendeel/Papendrecht. Bij stoplichten rechtsaf. Na ± 3 km. afslag de Staart / Hollandsche Biesbosch. Onderaan bij stoplichten rechtsaf. Weg vervolgen tot voorbij de golfbaan, ± 2 km. Dan 1e weg links af, na 50m links de parkeerplaats op. LET op flitspalen net voor de afslag !!!

Komende uit de richting Rotterdam
Na de tunnel bij Dordrecht afslag ´s-Gravendeel nemen, bovenaan bij stoplichten linksaf en rechtdoor rijden ± 3 km tot aan afslag de Staart (zie verder als boven)

Komende via de A 15
Zowel uit de richting Rotterdam als vanuit de richting Gorinchem de afslag Papendrecht nemen (afrit 23) De weg vervolgen over de brug richting Dordrecht direct over de brug de afrit nemen en in de bocht bij de stoplichten rechtsaf. Rechtdoor bij volgende stoplichten voorbij golfbaan ± 2 km (zie verder als boven ) LET OP aan beide zijden van de brug staan flitspalen !!!


Clubgebouw DRC De Mol weergeven op een grotere kaart

« prev top next »
top
News

facebook-icon 

Over MiniWegWedstrijden

MiniWegWedstrijden zijn bedoeld voor jeugdleden van Zuid-Hollandse verenigingen met nog weinig of geen wedstrijdervaring en jeugdrenners voor wie het in de nationale KNWU-wedstrijden (nog) erg hard gaat. 


Volgende wedstrijd:
(laatste MWW 2021)

Zondag 26 september
bij HSK Trias
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Start cat. 1: 11.00 uur

kalender....


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail: jeugd@wvavanti.nl

top
Menu

nieuw 

Toch een vierde MWW.....

In plaats van de geannuleerde MiniWegWedstrijd bij RWV de Spartaan op 11 september wordt er nu een vierde MiniWegWedstrijd gereden op zondag 26 september op het parcours van HSK Trias.

Het aantal deelnemers aan de eerste twee wedstrijden viel wat tegen, dus we hopen op een grote(re) opkomst in Gouda en Den Haag!


Uitslagen MWW in Alphen aan den Rijn staan op de website: www.miniwegwedstrijden.nl - 4 september: Alphen a/d Rijn.


 

Gemaakt met CMSimple | TiG | Login