MWW-logo

top
Page

Lisse

RTV de Bollenstreek, Lisse
Spekkelaan 3, 2161 GH Lisse, tel. 0252-412865

Vanuit Haarlem/ Hillegom (via de N208)
Vlak voor Lisse passeert u aan uw rechterhand hotel “de Nachtegaal” en verkeerslichten. U vervolgt de N208 door bij de rotonde rechtdoor te gaan. Na aan uw rechterhand een Total-benzinestation te zijn gepasseerd, gaat u bij de rotonde rechtdoor. Vervolgens de eerste afslag rechts. U rijdt nu op de Spekkelaan. Het sportpark ligt na ongeveer 100 meter aan uw linkerhand.

Vanuit : Leiden/Sassenheim (via de A 44)
U verlaat de A44 via de afslag Sassenheim Noord (afslagnr. 3). U rijdt nu op de N208. Bij de rotonde naar rechts. Na het tuincentrum “Overvecht” (links) en rotonde rechtdoor blijft u de N 208 volgen.(links aanhouden bij verkeerslichten). Na ongeveer 150 meter slaat u linksaf. U rijdt nu op de Spekkelaan. Het sportpark ligt na ongeveer 100 meter aan uw linkerhand.

Regio Haarlem en Noord-Holland
Via de A9 gaat u de N205 op. (oude Floriade-route) De N205 geheel uitrijden en aan het einde rechtsaf slaan. Bij de verkeerslichten (Mc Donalds) linksaf . Dan verder route Haarlem /Hillegom nemen.(via N 208)

Vanuit : Amsterdam (via de A4)
U volgt de A4 in de richting DenHaag/Rotterdam,voorbij Schiphol en het wegrestaurant neemt u afslag nr.4. Volg de N 207 in de richting Lisse. Aan het eind, bij Mc Donalds gaat u linksaf richting Lisse/Sassenheim, volg nu de routebeschrijving “Haarlem/Hillegom”.

Vanuit : Rotterdam
Volg de A4 richting Amsterdam. Verlaat de A4 via afslag nr.4. Aan het einde van de afrit(verkeerslichten!) gaat u linksaf en volgt de N 207 in de richting Lisse. Aan het eind, bij Mc Donalds slaat u linksaf in de richting Lisse/Sassenheim, volg nu de routebeschrijving “Haarlem/Hillegom


Clubgebouw RTV De Bollenstreek weergeven op een grotere kaart

« prev top next »
top
News

facebook-icon 

MCC-wedstrijden

MiniCycloCross-wedstrijden zijn bedoeld voor jeugdleden van Zuid-Hollandse verenigingen.

Het aanbod van leuke wedstrijden voor de jeugd in onze regio is niet zo groot of het niveau ligt vaak hoog aangezien de renners vaak uit het hele land komen.
Om iedereen de kans te bieden naast de training ook enkele wedstrijden te kunnen rijden is een aantal jaar geleden het idee ontstaan voor een aantal wedstrijden in onze regio.


Volgende (laatste) MCC-wedstrijd

zaterdag 12 januari

GRTC Excelsior
Kale Jonkerpad 3
2805 LD Gouda

start: 11.00 uur


hele kalender....


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail: jeugd@wvavanti.nl

top
Menu

nieuw

MiniCycloCross-wedstrijden

Er is weer hard gewerkt aan een MCC-kalender.

Op de MCC-pagina staat alle informatie


Gemaakt met CMSimple | TiG | Login