MWW-logo

top
Page

Lisse

RTV de Bollenstreek, Lisse
Spekkelaan 3, 2161 GH Lisse, tel. 0252-412865

Vanuit Haarlem/ Hillegom (via de N208)
Vlak voor Lisse passeert u aan uw rechterhand hotel “de Nachtegaal” en verkeerslichten. U vervolgt de N208 door bij de rotonde rechtdoor te gaan. Na aan uw rechterhand een Total-benzinestation te zijn gepasseerd, gaat u bij de rotonde rechtdoor. Vervolgens de eerste afslag rechts. U rijdt nu op de Spekkelaan. Het sportpark ligt na ongeveer 100 meter aan uw linkerhand.

Vanuit : Leiden/Sassenheim (via de A 44)
U verlaat de A44 via de afslag Sassenheim Noord (afslagnr. 3). U rijdt nu op de N208. Bij de rotonde naar rechts. Na het tuincentrum “Overvecht” (links) en rotonde rechtdoor blijft u de N 208 volgen.(links aanhouden bij verkeerslichten). Na ongeveer 150 meter slaat u linksaf. U rijdt nu op de Spekkelaan. Het sportpark ligt na ongeveer 100 meter aan uw linkerhand.

Regio Haarlem en Noord-Holland
Via de A9 gaat u de N205 op. (oude Floriade-route) De N205 geheel uitrijden en aan het einde rechtsaf slaan. Bij de verkeerslichten (Mc Donalds) linksaf . Dan verder route Haarlem /Hillegom nemen.(via N 208)

Vanuit : Amsterdam (via de A4)
U volgt de A4 in de richting DenHaag/Rotterdam,voorbij Schiphol en het wegrestaurant neemt u afslag nr.4. Volg de N 207 in de richting Lisse. Aan het eind, bij Mc Donalds gaat u linksaf richting Lisse/Sassenheim, volg nu de routebeschrijving “Haarlem/Hillegom”.

Vanuit : Rotterdam
Volg de A4 richting Amsterdam. Verlaat de A4 via afslag nr.4. Aan het einde van de afrit(verkeerslichten!) gaat u linksaf en volgt de N 207 in de richting Lisse. Aan het eind, bij Mc Donalds slaat u linksaf in de richting Lisse/Sassenheim, volg nu de routebeschrijving “Haarlem/Hillegom


Clubgebouw RTV De Bollenstreek weergeven op een grotere kaart

« prev top next »
top
News

facebook-icon 

Over MiniWegWedstrijden

MiniWegWedstrijden zijn bedoeld voor jeugdleden van Zuid-Hollandse verenigingen met nog weinig of geen wedstrijdervaring en jeugdrenners voor wie het in de nationale KNWU-wedstrijden (nog) erg hard gaat. 


Volgende wedstrijd

Zaterdag 24 september

GRTC Excelsior
Kale Jonkerpad 3
2805 LD Gouda

categorie 1 start om 11.00 uur


MWW-kalender 2022...


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail:

top
Menu

nieuw 

Laatste MWW in Gouda

Zaterdag 24 september wordt alweer de laatste MiniWegWedstrijd van dit jaar gereden bij GRTC Excelsior.
Alle renners die vijf of meer keer gestart zijn in een MWW-wedstrijd is er na afloop een "eindbeker" ter herinnering.


Een KNWU-wedstrijd rijden?

Wil je ook een keer een KNWU-wedstrijd rijden, dan kan dat op zaterdag 8 oktober bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn.

T.g.v. haar 60-jarig bestaan worden dan (KNWU)jeugdwedstrijden georganiseerd, waar naast wedstrijdlicentiehouders ook renners met alleen een startlicentie van harte welkom zijn.

meer informatie....


Gemaakt met CMSimple | TiG | Login