MWW-logo

top
Page

Rijswijk

RWV De Spartaan, Rijswijk
Lange Kleiweg 116, 2288 GK Rijswijk tel 015 - 2141060

Vanaf Rotterdam:
Neem op de A13 richting Den Haag de afslag 7 Rijswijk Den Haag-Zuid. Rijd na 1.2 km bij het 2e stoplicht rechts de draai op (Rijswijk Den Haag-Zuid Plaspoelpolder). Na de draai direct de afslag nemen (afslag 10 Plaspoelpolder). Beneden aan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. (is pas nieuw kan de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.

Vanaf Amsterdam:
Neem de A4 richting Den Haag. Bij Den Haag volg je de A4 richting Rijswijk Den Haag-Zuid Hoek van Holland. Dan neem je afslag 10 Plaspoelpolder. Beneden aan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. (is pas nieuw kent de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.

Vanaf Westland:
Neem op de A4 richting Den Haag Utrecht Amsterdam. Houd rechts aan naar Plaspoelpolder / Drievliet / Ypenburg / Broekpolder / Rotterdam. Neem dan direct de afslag 10 Plaspoelpolder. Beneden aan de afslag na de draai en het viaduct gaat u linksaf de Polakweg op. (is pas nieuw kent de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.


Grotere kaart weergeven


 

« prev top next »
top
News

facebook-icon 

MCC-wedstrijden

MiniCycloCross-wedstrijden zijn bedoeld voor jeugdleden van Zuid-Hollandse verenigingen.

Het aanbod van leuke wedstrijden voor de jeugd in onze regio is niet zo groot of het niveau ligt vaak hoog aangezien de renners vaak uit het hele land komen.
Om iedereen de kans te bieden naast de training ook enkele wedstrijden te kunnen rijden is een aantal jaar geleden het idee ontstaan voor een aantal wedstrijden in onze regio.


Volgende (laatste) MCC-wedstrijd

zaterdag 12 januari

GRTC Excelsior
Kale Jonkerpad 3
2805 LD Gouda

start: 11.00 uur


hele kalender....


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail: jeugd@wvavanti.nl

top
Menu

nieuw

MiniCycloCross-wedstrijden

Er is weer hard gewerkt aan een MCC-kalender.

Op de MCC-pagina staat alle informatie


Gemaakt met CMSimple | TiG | Login