MWW-logo

top
Page

Rijswijk

RWV De Spartaan, Rijswijk
Lange Kleiweg 116, 2288 GK Rijswijk tel 015 - 2141060

Vanaf Rotterdam:
Neem op de A13 richting Den Haag de afslag 7 Rijswijk Den Haag-Zuid. Rijd na 1.2 km bij het 2e stoplicht rechts de draai op (Rijswijk Den Haag-Zuid Plaspoelpolder). Na de draai direct de afslag nemen (afslag 10 Plaspoelpolder). Beneden aan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. (is pas nieuw kan de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.

Vanaf Amsterdam:
Neem de A4 richting Den Haag. Bij Den Haag volg je de A4 richting Rijswijk Den Haag-Zuid Hoek van Holland. Dan neem je afslag 10 Plaspoelpolder. Beneden aan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. (is pas nieuw kent de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.

Vanaf Westland:
Neem op de A4 richting Den Haag Utrecht Amsterdam. Houd rechts aan naar Plaspoelpolder / Drievliet / Ypenburg / Broekpolder / Rotterdam. Neem dan direct de afslag 10 Plaspoelpolder. Beneden aan de afslag na de draai en het viaduct gaat u linksaf de Polakweg op. (is pas nieuw kent de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.


Grotere kaart weergeven


 

« prev top next »
top
News

facebook-icon 

Over MWW-wedstrijden

MiniWegWedstrijden zijn bedoeld voor jeugdleden van Zuid-Hollandse verenigingen met nog weinig of geen wedstrijdervaring en jeugdrenners voor wie het in de nationale KNWU-wedstrijden (nog) erg hard gaat.


Komende MWW-wedstrijden

zaterdag 29 september

negende en laatste wedstrijd bij:
GRTC Excelsior
Kale Jonkerpad 3
2805 LD Gouda

start: 11.00 uur


hele kalender...


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail: jeugd@wvavanti.nl

top
Menu

nieuw

Laatste MWW in Gouda

Zaterdag 29 september wordt de laatste wedstrijd gereden bij GRTC Excelsior in Gouda.
Voor alle renners die in minimaal vijf wedstrijden zijn gestart dit jaar is er na afloop weer een "eindbeker".


 

Gemaakt met CMSimple | TiG | Login