Rijswijk

RWV De Spartaan, Rijswijk
Lange Kleiweg 116, 2288 GK Rijswijk tel 015 - 2141060

Vanaf Rotterdam:
Neem op de A13 richting Den Haag de afslag 7 Rijswijk Den Haag-Zuid. Rijd na 1.2 km bij het 2e stoplicht rechts de draai op (Rijswijk Den Haag-Zuid Plaspoelpolder). Na de draai direct de afslag nemen (afslag 10 Plaspoelpolder). Beneden aan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. (is pas nieuw kan de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.

Vanaf Amsterdam:
Neem de A4 richting Den Haag. Bij Den Haag volg je de A4 richting Rijswijk Den Haag-Zuid Hoek van Holland. Dan neem je afslag 10 Plaspoelpolder. Beneden aan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. (is pas nieuw kent de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.

Vanaf Westland:
Neem op de A4 richting Den Haag Utrecht Amsterdam. Houd rechts aan naar Plaspoelpolder / Drievliet / Ypenburg / Broekpolder / Rotterdam. Neem dan direct de afslag 10 Plaspoelpolder. Beneden aan de afslag na de draai en het viaduct gaat u linksaf de Polakweg op. (is pas nieuw kent de Tom Tom nog niet) Aan het einde gaat u linksaf de Lange Kleiweg op. Na 500m vindt u de wielerbaan aan de rechterkant. U mag ook parkeren op het industrieterrein aan de overzijde van de weg, of voorzichtig in de berm.


Grotere kaart weergeven