MWW-logo

top
Page

Mini Weg Wedstrijd de Coureur

Het is alweer bijna een week geleden dat op het parcours van RCMD de Coureur de derde MWW werd verreden. Hoewel de ochtend grijs begon stonden de deelnemers al vroeg aan de inschrijftafel.

MWW Maassluis - podium cat. 2

Na lekker ingereden te hebben, luidde om elf uur de bel voor de start van categorie 1. Hier gingen 17 renners van start voor hun bijna 6 km wedstrijd.
Na een goed kwartier was iedereen binnen en kon categorie 2 zich klaarmaken voor hun race over een ruime 7 km. Ook hier was er een mooie bezetting van 16 renners. In beide ritten werd er flink door gereden. Waarschijnlijk wilden ze allemaal droog binnen komen want de lucht werd helaas steeds grijzer.

De categorieën 3 en 4 kregen tijdens hun race jammer genoeg te maken met wat regen. Gelukkig was het niet veel , maar ja zon is toch lekkerder.

Na de pauze was het tijd voor de laatste drie categorieën 5, 6 en 7. Ook bij hen was er af en toe een miezer buitje maar dat had geen invloed op de felheid van de race. Even leek het er op dat categorie 6 en 7 samen zouden gaan starten ivm een lage opkomst in categorie 7. Maar uiteindelijk kwamen er toch genoeg om categorie 7 een eigen race te laten rijden

In totaal een mooie opkomst voor de derde MWW van dit seizoen.

Matthijs Loerts.
Voorzitter RCMD de Coureur.

« prev top
top
News

facebook-icon 

MCC-wedstrijden

MiniCycloCross-wedstrijden zijn bedoeld voor alle jeugdleden (met start- of jeugdlicentie) van Zuid-Hollandse verenigingen.

Het aanbod van leuke wedstrijden voor de jeugd in onze regio is niet zo groot of het niveau ligt vaak hoog aangezien de renners vaak uit het hele land komen.
Om iedereen de kans te bieden naast de training ook enkele wedstrijden te kunnen rijden is een aantal jaar geleden het idee ontstaan voor een aantal wedstrijden in onze regio.

meer info....


Volgende MCC-wedstrijd

zaterdag 18 december

RRC de Pedaalridders op het parcours van RWC Ahoy
Landscheiding 101 (ten noorden van Rotterdam Airport)
Rotterdam

Start categorie 1: 11.00 uur


kalender 2021/22....


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail: jeugd@wvavanti.nl

nieuw 

(Voorlopige) kalender MCC

Op de MCC-kalender-pagina staan de voorlopig geplande MiniCycloCross-wedstrijden voor deze winter.

Alle informatie en regels staan op de MCC-pagina.

Eerste uitslagen

Uitslag van de eerste MCC van dit jaar staat op de uitslagenpagina.

Aanmelden

Wil je aan één of meer MiniCycloCross-wedstrijden meedoen, meld je dan zo snel mogelijk aan bij het jeugdsecretariaat van je eigen vereniging


 

Gemaakt met CMSimple | TiG | Login