MWW-logo

top
Page

Mini Weg Wedstrijd de Coureur

Het is alweer bijna een week geleden dat op het parcours van RCMD de Coureur de derde MWW werd verreden. Hoewel de ochtend grijs begon stonden de deelnemers al vroeg aan de inschrijftafel.

MWW Maassluis - podium cat. 2

Na lekker ingereden te hebben, luidde om elf uur de bel voor de start van categorie 1. Hier gingen 17 renners van start voor hun bijna 6 km wedstrijd.
Na een goed kwartier was iedereen binnen en kon categorie 2 zich klaarmaken voor hun race over een ruime 7 km. Ook hier was er een mooie bezetting van 16 renners. In beide ritten werd er flink door gereden. Waarschijnlijk wilden ze allemaal droog binnen komen want de lucht werd helaas steeds grijzer.

De categorieën 3 en 4 kregen tijdens hun race jammer genoeg te maken met wat regen. Gelukkig was het niet veel , maar ja zon is toch lekkerder.

Na de pauze was het tijd voor de laatste drie categorieën 5, 6 en 7. Ook bij hen was er af en toe een miezer buitje maar dat had geen invloed op de felheid van de race. Even leek het er op dat categorie 6 en 7 samen zouden gaan starten ivm een lage opkomst in categorie 7. Maar uiteindelijk kwamen er toch genoeg om categorie 7 een eigen race te laten rijden

In totaal een mooie opkomst voor de derde MWW van dit seizoen.

Matthijs Loerts.
Voorzitter RCMD de Coureur.

« prev top
top
News

facebook-icon 

Over MiniWegWedstrijden

MiniWegWedstrijden zijn bedoeld voor jeugdleden van Zuid-Hollandse verenigingen met nog weinig of geen wedstrijdervaring en jeugdrenners voor wie het in de nationale KNWU-wedstrijden (nog) erg hard gaat. 


Volgende wedstrijd

Zaterdag 24 september

GRTC Excelsior
Kale Jonkerpad 3
2805 LD Gouda

categorie 1 start om 11.00 uur


MWW-kalender 2022...


 

Iets voor op de website?

Een berichtje, verslag of (linkje naar) foto's: mail:

nieuw 

Laatste MWW in Gouda

Zaterdag 24 september wordt alweer de laatste MiniWegWedstrijd van dit jaar gereden bij GRTC Excelsior.
Alle renners die vijf of meer keer gestart zijn in een MWW-wedstrijd is er na afloop een "eindbeker" ter herinnering.


Een KNWU-wedstrijd rijden?

Wil je ook een keer een KNWU-wedstrijd rijden, dan kan dat op zaterdag 8 oktober bij WV Avanti in Alphen aan den Rijn.

T.g.v. haar 60-jarig bestaan worden dan (KNWU)jeugdwedstrijden georganiseerd, waar naast wedstrijdlicentiehouders ook renners met alleen een startlicentie van harte welkom zijn.

meer informatie....


Gemaakt met CMSimple | TiG | Login